Treksta

NestFIT Technologie

1

De eerste schoenen die echt gemaakt zijn om bij de menselijke voeten te passen.

De conventionele schoenleest is in het verleden altijd gemaakt voor een algemene voetvorm. Vanaf de vroegste dagen tot nu toe is er niet veel veranderd in de vorm van de schoen. De NestFIT-technologie van Treksta is uiteindelijk geboren uit metingen van ongeveer 20.000 individuele voeten; menselijke voeten … net als die van jou.

NestFIT heeft de natuurlijke curve en hoek van de teenkast behouden. In tegenstelling tot de conventionele, zorgt de revolutionaire laatste vorm van NestFIT ervoor dat de boven-, binnenzool-, tussenzool- en buitenzool perfect passen bij je voeten, wat zorgt voor een pasvorm op maat als geen ander. Bovendien laat NestFIT je tenen zich op natuurlijke wijze verspreiden voor een betere balans zonder te knellen.

NestFIT-technologie is een revolutionaire technologie en biedt maximaal comfort voor je voeten.

Met behulp van 3D-scantechnologie analyseerden we de voeten van meer dan 20.000 mensen en creëerden een contourkaart om de 226 botjes en de 33 gewrichten in menselijke voet op een comfortabele in kaart te brengen. Daarom houdt NestFIT Last je voeten perfect comfortabel in vergelijking met alle andere Outdoor schoenen.  NestFIT verminderd de druk op je voeten met 23%  en vermindert de vermoeidheid van spieren met 31% Met NestFIT geniet je met meer plezier en comfort van al je buitenactiviteiten.

Kortom; NestFIT maakt het enorme verschil.

uitgelicht

HYPERGRIP

1

Bij Treksta Scandinavian geloven we niet in compromissen. Terwijl andere schoenen u dwingen te kiezen tussen grip en duurzaamheid, biedt de gepatenteerde rubbersamenstelling van HyperGrips u het beste van beide. HyperGrip is een wereldwijd toonaangevend merk in hoogwaardige rubberen zolen voor buiten-, werk- en recreatiemarkten. Sinds 1988 produceert HyperGrip de meest geavanceerde buitenzolen met de nieuwste apparatuur en ontwerpen.

Al meer dan 25 jaar staat het felrode ovale logo voor de kwaliteit en onze passie voor innovatie. Met de tractie en taaiheid om elk terrein te veroveren, zorgt HyperGrip ervoor dat jij beslist hoe ver je gaat, niet je schoenen.

ICELOCK

1

Noodzaak is de moeder van de vindingrijkheid. Het idee voor IceLock ontstond toen we op een ochtend wakker werden met een besneeuwd pad toen we een grote toer gepland hadden. Ook toen die dag die werd afgebroken omdat het pad veranderde van modder in opeengepakte sneeuw naarmate de hoogte van de heuvel toenam.

De frustratie van niet verder kunnen deed ons nadenken over de oplossing om niet voor elke ondergrond een ander paar schoenen te moeten kopen.  Onze outdoor-levensstijl vereist een oplossing voor het gehele jaar, ongeacht de weersomstandigheden en ondergronden. Een totaal nieuwe innovatieve oplossing in de vorm van IceLock bood uiteindelijk de oplossing

ICELOCK is opgebouwd met filamenten van microglas die magnetisch uitgelijnd zijn en een slip creëert die de oppervlaktespanning stopt. Dit zorgt uiteindelijk voor een optimale grip op gladde ondergronden zoals bijvoorbeeld ijs.

De verticaal uitgelijnde filamenten zorgen bovendien voor een duurzame levensduur van de zool.

BOA

1

Creëer handschoenachtige pasvorm met snelheid

Treksta Boa

Je herkent het vast wel, je bent op pad en de veter laat los. Je hebt koude handen, je veters zijn nat en vies. Probeer dan maar eens je veters opnieuw te strikken, het is niet eenvoudig. Het Boa-vetersysteem biedt op maat gemaakt comfort met een soepele en gelijkmatige sluiting op de snelste manier. Gewoon een draai aan knop en je schoenen sluiten zich perfect om de voet, én ze blijven goed gesloten.

De stalen schoenveter is speciaal ontwikkeld voor het Boa-systeem en getest met duizenden toepassingen in het veld. Het is gemaakt van 19 individuele supersterke strengen van roestvrij staal van vliegtuigkwaliteit.

Deze strengen zijn aan elkaar gevlochten om een ​​duurzaam, slijtvast, supersterke veter te vormen. Deze veters worden vervolgens omwikkeld met een speciaal samengestelde technische polymeercoating voor een glad, duurzaam en wrijvingsvrij oppervlak.

 

Belangrijkste kenmerken

Handschoenachtige pasvorm: het Boa-sluitsysteem biedt comfort op maat met een soepele, gelijkmatige sluiting en geen drukpunten.

Krachtige sluiting: eenmaal op zijn plaats houdt de Boa de instelling.

Duurzaam: Boa veters zijn gemaakt van roestvrij staal van vliegtuigkwaliteit en zijn sterker per gram dan tankpantser.

Lichtgewicht: Boa stoot water, modder en ijs af.